Povijest Asahi Kasei Medical

Asahi Kasei Medical Japanska tvrtka osnovana je 1974 godine sa jednim sjedištem u Oitu za proizvodnju dijalizatora za pročišćavanje krvi i drugim sjedištem u Nobeoku za proizvodnju polupropusnih membranama za dijalizu i filtera za postupno uklanjanje virusa koji se koriste u biofarmaceutskoj proizvodnji.

Godine 1974, Asahi Kasei Medical uspješno je razvio inovativni dijalizator koristeći visoko-polimernu polupropusnu celuloznu membranu (membrana Bemberg HF). Od tada, Asahi drži vodeću poziciju svjetskih proizvođača medicinskih uređaja koji koriste tehnologiju za pročišćavanje krvi, te predstavlja kvalitetnog i pouzdanog dobavljača dijalizatora na više od 60 zemalja širom svijeta. Asahi Kasei Medical proizvodi uključuju filtere u industrijskoj i medicinskoj filtraciji kao što su filteri za hemodijalizu koji smanjuju interakciju između membrane i leukocita kako bi se spriječili bilo kakvi negativni učinci povezani s transfuzijom krvi i filtere za postupno uklanjanje virusa koji se koriste u biofarmaceutskoj proizvodnji. Kao pionir u hemodijalizi Asahi sa svojom jedinstvenom tehnologijom i uskom suradnjom sa članovima Asahi Kasei Group i dalje doprinosi globalnom razvoju zdravstvene zaštite u potrazi za izvrsnošću, ne samo medicinske tehnologije nego sigurnosti, praktičnosti gospodarstva i zadovoljstva kupca.

Sigurnost i kvaliteta proizvoda

Tvrka Asahi Kasei Medical kontrolira i nadzire proizvodnju svih svojih proizvoda u skladu s najstrožim zdravstvenim i higijenskim standardima. Od 1994. godine rade po načelima ISO 9001:2000 CE, postavši tako prvi japanski proizvođač medicinskih uređaja kvalificirani za rad po europskim standardima.

Također tvrtka zadovoljava sve sustave kvalitete Uredbe (QSR) te uspostavu osiguranja kvalitete u skladu s ISO 13485:2003- međunarodno priznata standarda za proizvodnju i kontrolu kvalitete medicinskih uređaja koja zadovoljava propise u različitim zemljama, uključujući japanski Sustav upravljanja kvalitetom (QMS) ministarskog pravilnika.

Kao dokaz svoje iskrene predanosti i očuvanju životne sredine, također primjenjuju certifikat ISO 14001:2004 za proizvodnju filtera za postupno uklanjanje virusa koji se koriste u biofarmaceutskoj proizvodnji što ih čini naprednim, visoko kvalitetnim s osiguranom sigurnošću na globalnom tržištu.

Dijalizatori (6/- )

Asahi visokoprotočni dijalizatori APS serije

Asahi REXEED dijalizatori/filteri

Asahi ViE (VitabranE) dijalizatori/filteri

Asahi sistemi (arterijski∕venski) za hemodijalizu

Asahi AV set igala

Asahi LEOCEED dijalizatori/filteri

Kutak zdravlja

Posjetite nas na Facebooku

Asahi Kasei u svijetu

Baner
Baner